Elementi i kriteriji ocjenjivanja u nastavi biologije 

Elementi i kriteriji ocjenjivanja u nastavi biologije za učenike opće gimnazije i u nastavi biologije sa higijenom i ekologijom za učenike koji pohađaju smjer turističko hotelijerski komercijalist nalaze se u dokumentu

 

 

BIOLOGIJA S EKOLOGIJOM/BIOLOGIJA S HIGIJENOM I EKOLOGIJOM (1htt,1thk)

objavila: Josipa Poduje

EKOLOŠKI ČIMBENICI

pdf

KRUŽENJE TVARI I PREOTOK ENERGIJE U EKOSUSTAVU

pdf

ONEČIŠĆENJE OKOLIŠA I

pdf

ONEČIŠĆENJE OKOLIŠA II

pdf

SPOLNI SUSTAV I

pdf

SPOLNI SUSTAV II

pdf

HIGIJENA SPOLNIH ORGANA

pdf

UPUTE ZA PROVEDBU ISTRAŽIVAČKOG RADA I IZDRADU PREZENTACIJE

pdf

PROJEKTNI ZADATAK: SVJETSKI DAN ZAŠTITE OKOLIŠA 5.lipnja

pdf

POZNAVANJE ROBE I PREHRANA – 1.thk

objavila: Josipa Poduje

ZAČINI

pdf

PROJEKTNI ZADATAK: Začinsko bilje

pdf

POZNAVANJE ROBE I PREHRANA – 2.thk

objavila: Josipa Poduje

ALTERNATIVNA PREHRANA

pdf

PROJEKTNI ZADATAK: Alternativna prehrana

pdf

ENERGETSKO I BIOLOŠKO VREDNOVANJE HRANE

pdf

OTROVANJE HRANOM

pdf

BIOLOGIJA (3g)

izradila i objavila: Josipa Poduje

BILJKE I VODA

pdf

BILJKE I VODA II

pdf

UPUTE ZA IZRADU ISTRAŽIVAČKOG RADA

pdf

Skip to content